WALK YOUR WAY COACHING

Samen maken we stappen!

Praktisch

Een coachwandeling duurt een uur tot max. 75 minuten. Voorafgaand aan de eerste afspraak vindt een intakegesprek plaats. Data gaan in overleg, er zijn veel dagen en tijdstippen mogelijk, ook in het weekend.
Het is mogelijk om eenmalig een wandeling af te spreken.
Een traject van 5 wandelingen is ook mogelijk. Heb je behoefte aan meer wandelingen, dan kijken we samen waar je behoefte ligt. Er is veel mogelijk, ik stem af op jouw vragen en behoeften: coaching op maat dus!

 We eindigen elke afspraak met een korte evaluatie met tips en handvatten. 
In overleg is tussen de coachingssessies contact mogelijk via app of mail.

 Tarieven 2021

Een kennismakingsgesprek is gratis.

Voor een losse coachwandeling betaal je 92,50 euro.

Een 5 rittenkaart die je mag verspreiden over een half jaar kost 450 euro.

BTW: Vanaf 1 januari 2021 ben ik BTW vrijgesteld.
Goed om te weten

Mijn wandelcoachsessies richten zich op jouw coachvragen. Ik help jou je doelen te bereiken, ervaringen die je dwars zitten of energie kosten, te verwerken, je te ontwikkelen en bied je veelal praktische handvatten die bruikbaar zijn voor je dagelijks leven.

De sessies zijn geen therapie. Als psychologische hulp/therapie voor meer complexere problematiek nodig is, zal ik je naar je huisarts verwijzen en is coaching bij mij niet mogelijk.(zie  ook de algemene voorwaarden).


Corona

De wandelcoaching kan tijdens de coronatijd gelukkig veilig plaatsvinden. Uiteraard houd ik me daarbij aan de richtlijnen van het RIVM en verwacht dat ook van jou. We wandelen in een gebied waar we de 1, 5 meter afstand kunnen waarborgen. Ben je verkouden of heb je andere klachten die kunnen wijzen op COVID dan gaat de afspraak uiteraard niet door. Dat zelfde geldt voor mij als coach.


E-mailen
Map