WALK YOUR WAY COACHING

Samen maken we stappen!

Anderen over mij


André, 58 jaar (verlieservaringen in familie en relatiesfeer)

Al lopend richting zoeken. Voor als je even een beetje verdwaald bent. Dan is Michèle Hamel het best denkbare kompas. Uiterst professionele, heldere, prettige en daadkrachtige ‘no nonsens’ coaching. Maakt al stappend grote stappen. Een regelrechte aanrader. Voor iedereen die het nodig heeft of niet nodig denkt te hebben. Doen!

Vivianne, 27 jaar (zelfbeeldproblematiek)

Michèle is een oprechte en eerlijke coach. Je kunt altijd je verhaal bij haar kwijt en met concrete tips weet ze je te helpen. Ze heeft veel inlevingsvermogen en werkt samen met mij naar mijn doelen toe. Voor mij helpt dat enorm en ik zou Michèle aanraden aan iedereen. 

H, 68 jaar ( rouw, verlies en stemmingsproblemen)

Michèle is snel van begrip, legt goede verbanden en is heel invoelend. Je merkt dat ze een ervaren therapeut is! En bovendien een prettig mens!                                                                                De wandelcoaching helpt me goed.

Mika, 20 jaar ( rouwbegeleiding)

Michèle is een heel bijzonder persoon. Zij heeft mij al eerder begeleid en nu ben ik bij haar voor wandelcoaching. Ik vind haar de beste die er is. Ze is empatisch, goed in haar vak en direct, waar ik erg van houd. Het praten met haar gaat zo natuurlijk en voelt vanaf dag 1 al vertrouwd. Ik vind het wandelen fijn omdat je op een openbare plek loopt i.p.v. op een kantoor. Je hoeft elkaar niet steeds aan te kijken, dat is soms fijn op moeilijke momenten zodat het dan ook luchtiger gehouden kan worden. Ook beweeg je en dat is goed voor je mentale toestand.

Medea , 45 jaar (verlies van haar dochter)

Mijn broer tipte mij: Michèle kan jou verder helpen.  Ik heb een roerig jaar achter de rug. Op 1 november 2019 overleed mijn 22 jarige dochter aan kanker.  Voor haar ziekte was ik al bezig met levensvraagstukken en die werden door haar dood nog belangrijker voor mij. Wie ben ik, waar wil ik naar toe en waar kan ik afstand van doen? Michèle is een plezierig iemand die in een lekker tempo met je meewandelt en je een spiegel voorhoudt. De wandelsessie heeft mij bevestigd, bekrachtigd en geleerd om iets milder naar mezelf te kijken. Mocht het nodig zijn, dan boek ik Michèle voor een nieuwe afspraak. Het is je tijd en geld meer dan waard.

Nick, 17 jaar (rouwbegeleiding)

Mijn vader is in 2018 overleden. Door mijn verdriet en hoe dingen zijn veranderd in mijn leven zocht ik hulp. Ik vind de wandelsessies met Michèle fijn omdat ik alles kan zeggen zonder dat er een oordeel over geveld wordt. Als ik het liever niet over iets heb, heeft ze daar begrip voor. En het buiten zijn zorgt ervoor dat het gesprek minder beladen voelt. Het helpt mij heel erg omdat ik hetgeen mij dwars zit kwijt kan en Michèle mij helpt met de manieren om hiermee om te gaan. Michèle is een makkelijke prater en oordeelt niet, hierdoor is het fijn om met haar te praten. De sessies helpen mij heel erg.

Luise, 16 jaar (rouwbegeleiding) 

Mijn moeder is recent overleden en ik zocht iemand die buiten de situatie stond om mijn verhaal bij te doen en tips te kunnen krijgen hoe ik nu verder moet. Michèle is daar de perfecte coach voor. Ze stelt je op je gemakt waardoor je goed je verhaal kan doen. De gesprekken voelen vanaf de eerste keer al vertrouwd en ontspannen, waardoor het makkelijker is om over te praten. Michèle is een goede gesprekspartner die goed luistert en ook doorvraagt. Je krijgt concrete tips waar je mee verder kunt! Daarnaast is het fijn om wandelend in de buitenlucht te praten, omdat het hierdoor heel casual voelt allemaal.

Annabel, 20 jaar (echtscheiding van ouders en onzekerheid)

Een teamgenoot van de sport tipte mij om naar Michèle te gaan. Ze zei: "Michèle is een type persoon die jou kan helpen". Michèle is lief, direct en kan zich goed inleven in anderen. Ik heb het idee dat ik alles tegen haar kan zeggen wat me dwars zit. Michèle luistert hiernaar en komt met goede tips. Deze tips helpen mij. Daarnaast is het plezierig om te wandelen, de tijd is zo voorbij en het blijft vaak een luchtig gesprek. Ook heb ik het idee dat Michèle na de gesprekken nog met mij bezig is en kijkt waar ze mij mogelijk kan helpen. Dat is een prettig idee en ik mag haar ook altijd tussendoor kort bellen of appen naast de sessies die ik met haar heb.

Talitha 40 jaar (onzekerheid, stress en angst)

Ik ben van nature een gevoelige en onzekere vrouw. Na een paar zeer heftige gebeurtenissen in mijn leven zakte mijn zelfvertrouwen naar een dieptepunt waardoor ik steeds minder ging functioneren en angstaanvallen kreeg, bijvoorbeeld bij spreken in het openbaar.
Toch wilde ik graag mijn ambities laten verwezenlijken. Vanuit mijn werk kreeg ik de kans om aan mijn zelfvertrouwen te werken met Michèle. Toen we begonnen aan dit traject belandde ik toevallig ook in een benarde situatie op mijn werk. Tijdens de eerste sessies heb ik haar alles verteld. Dit was zeer confronterend maar luchtte ook enorm op. Zij gaf mij handvatten hoe ermee om te gaan. Ze heeft me geleerd hoe ik positiever naar mezelf kan kijken en beter voor mezelf kan zorgen ipv altijd het welzijn van de ander voorop te stellen. Later zijn we gaan kijken hoe ik mijn angsten kon overwinnen bij het presenteren aan andere mensen. Ik heb er veel aan gehad en sta nu heel anders in het leven dan voor dit traject. Michèle, bedankt!

Adriana, 74 jaar  (rouw en somberheid)

Veel dank aan Michèle voor de uiterst plezierige wijze waarop jij mij hebt begeleid. Ik was het spoor even bijster en jij hebt mij weer op de rails gezet. 
Heel geduldig, met een luisterend oor, goede ideen en aanwijzingen waar ik echt iets mee kan. Zeer zeker vertel ik over jou aan mensen die het ook moeilijk hebben.
Nog veel succes met dit mooie werk.

E-mailen
Map